Home > V&V Festival Den Haag 2024 (Hart voor Zorg Inspiratieweek Zuidwest)

V&V Festival Den Haag 2024 (Hart voor Zorg Inspiratieweek Zuidwest)

Agenda

27/09/2024 | Den Haag

Hét inspirerende dagje uit voor Verpleegkundigen & Verzorgenden

 

Wil je ook een gezellig én leerzaam dagje uit beleven samen met je collega’s uit de ouderenzorg en thuiszorg? Het Verpleegkundigen & Verzorgenden Festival op vrijdag 27 september in Den Haag tijdens de Hart voor Zorg inspiratieweek is de ideale mix tussen ontspanning, plezier en professionele ontwikkeling.

Tijdens de vele workshops — gegeven door allerlei inspirerende sprekers — leer je als verpleegkundige of verzorgende alles over actuele thema’s. Doe mee aan de meest interessante workshops en laat je inspireren!

Naast de workshops is er meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Zo is er op de gezellige beursvloer van alles te doen en geven we je zo veel mogelijk persoonlijke aandacht en liefde. Doe mee aan leuke activiteiten, ga in gesprek met zorgorganisaties of collega’s en maak kennis met de nieuwste zorginnovaties.

 

Het beste gedeelte? Het AMR Zorgnetwerk Holland West is er ook weer bij! Kom je ons bezoeken? Leer alles over hoe jij  zorginfecties en antimicrobiële resistentie kan voorkómen.

 

Doe mee en meld je aan!

Meer informatie: V&V Festival Den Haag 2024 – Hart voor Zorg