Home > AMR Zorgnetwerken Holland West aanwezig op het Hart voor Zorg Inspiratieweek

AMR Zorgnetwerken Holland West aanwezig op het Hart voor Zorg Inspiratieweek

Nieuws

In de laatste week van september vindt de Hart voor Zorg Inspiratieweek plaats in Den Haag. Het AMR Zorgnetwerk Holland West is aanwezig op drie festivals die in deze week worden gegeven, namelijk het GHZ Festival, NURSE. Festival en V&V Festival. Wil jij alles leren over hoe jij zorginfecties en antimicrobiële resistentie kan voorkomen? Bezoek ons dan tijdens de events!

 

 

GHZ Festival Den Haag 2024 (Hart voor Zorg Inspiratieweek Zuidwest)
Datum: 25/09/2024

 

Het leuke & leerzame dagje uit voor professionals in de gehandicaptenzorg!

 

Wil je ook een gezellig én leerzaam dagje uit beleven samen met je collega’s uit de gehandicaptenzorg? Het Gehandicaptenzorg Festival op woensdag 25 september in Den Haag tijdens de Hart voor Zorg inspiratieweek is de ideale mix tussen ontspanning, plezier en professionele ontwikkeling.

Tijdens de vele workshops — gegeven door allerlei inspirerende sprekers — leer je alles over actuele thema’s. Doe mee aan de meest interessante workshops en laat je inspireren!

Naast de workshops is er meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Zo is er op de gezellige beursvloer van alles te doen. Doe mee aan leuke activiteiten, ga in gesprek met zorgorganisaties of collega’s en maak kennis met de nieuwste zorginnovaties.

 

Het beste gedeelte? Het AMR Zorgnetwerk Holland West is er ook weer bij! Kom je ons bezoeken? Leer alles over hoe jij zorginfecties en antimicrobiële resistentie kan voorkómen.

 

Doe mee en meld je aan!

Meer informatie: GHZ Festival Den Haag 2024 – Hart voor Zorg

 

 

 

NURSE. Festival Den Haag 2024 (Hart voor Zorg Inspiratieweek Zuidwest
Datum: 26/09/2024

 

De carrièredag voor studenten & starters in de zorg!

 

Het NURSE. Festival is hét evenement waar je als zorgstudent of starter de zorgwereld leert kennen. Ontdek op donderdag 26 september in Den Haag samen met medestudenten, vriendinnen of familieleden alle mogelijkheden, zodat je beter in staat bent om een baan te vinden die bij jou past.

De juiste carrièrekeuze maken, blijkt namelijk niet zo eenvoudig als dat het misschien lijkt. Bijna de helft van de starters in de zorg neemt binnen 2 jaar alweer afscheid. Met het NURSE. Festival brengen we daar verandering in. Op deze speciale dag voor studenten & starters kun je in gesprek gaan met potentiële werkgevers en interessante workshops volgen.

Daarnaast is er natuurlijk ook voldoende ruimte voor plezier en ontspanning. Zo zijn er op de gezellige beursvloer allerlei leuke dingen te doen.

 

Het beste gedeelte? Het AMR Zorgnetwerk Holland West is er ook weer bij! Kom je ons bezoeken? Leer alles over hoe jij  zorginfecties en antimicrobiële resistentie kan voorkómen.

 

Doe mee en meld je aan!

Meer informatie: NURSE. Festival Den Haag 2024 – Hart voor Zorg

 

 

 

V&V Festival Den Haag 2024 (Hart voor Zorg Inspiratieweek Zuidwest)
Datum: 27/09/2024

 

Hét inspirerende dagje uit voor Verpleegkundigen & Verzorgenden

 

Wil je ook een gezellig én leerzaam dagje uit beleven samen met je collega’s uit de ouderenzorg en thuiszorg? Het Verpleegkundigen & Verzorgenden Festival op vrijdag 27 september in Den Haag tijdens de Hart voor Zorg inspiratieweek is de ideale mix tussen ontspanning, plezier en professionele ontwikkeling.

Tijdens de vele workshops — gegeven door allerlei inspirerende sprekers — leer je als verpleegkundige of verzorgende alles over actuele thema’s. Doe mee aan de meest interessante workshops en laat je inspireren!

Naast de workshops is er meer dan genoeg ruimte voor ontspanning. Zo is er op de gezellige beursvloer van alles te doen en geven we je zo veel mogelijk persoonlijke aandacht en liefde. Doe mee aan leuke activiteiten, ga in gesprek met zorgorganisaties of collega’s en maak kennis met de nieuwste zorginnovaties.

 

Het beste gedeelte? Het AMR Zorgnetwerk Holland West is er ook weer bij! Kom je ons bezoeken? Leer alles over hoe jij  zorginfecties en antimicrobiële resistentie kan voorkómen.

 

Doe mee en meld je aan!

Meer informatie: V&V Festival Den Haag 2024 – Hart voor Zorg